Over ons

Wij zijn Rob en Viola (RoVi), Rob is degene die van een paar steigerplanken een mooi meubel tot stand brengt, Viola regelt de verkoop en beantwoord al uw vragen, in de meeste gevallen krijgt u Viola ook aan de lijn of mail.

Ons bedrijfje is begonnen met het maken van een eigen tuintafel, deze was buiten verwachting héél goed gelukt, waarop we zoveel leuke reacties kregen, dat we dachten: hier gaan we iets mee doen!! We adverteerden deze op marktplaats en kregen enorm veel reacties en bestellingen.

We zijn begonnen in onze eigen kelder waar ik met een zwangere buik samen met Rob de tafels naar boven tilde, van het ene meubel kwam het andere…… Met het resultaat dat we nu eigenlijk alles kunnen maken, tot op de centimeter.

Dus bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kast die ergens tussen moet passen, of bent u erg lang en zoekt u een bepaalde hoogte voor een tafel, of misschien een extra lang bed?….. Dan bent u bij ons aan het goede adres!!

Detailhandel
Wij leveren hoofdzakelijk aan particulieren, maar natuurlijk ook aan zakelijke klanten. Alles wordt zichtbaar en op maat op onze locatie gemaakt en tevens verkocht! Onze werkplaats is gelijk aan onze toonzaal/winkel, waar we erg trots op zijn.

Elk meubel of accessoire kunnen we aanpassen naar elk model, maat en kleur die u zich wenst. Omdat wij maatwerk leveren, maken wij alles op bestelling, daarentegen hebben wij een beduidend kortere levertijd dan vele andere aanbieders!! U bent van harte welkom in onze werkplaats om te komen kijken hoe wij onze meubels maken en de afwerking daarvan en niet geheel onbelangrijk, wié het maakt!. Tevens kunt u dan ter plekke aan Rob uw wensen kenbaar maken. Ook geven wij uw eigen meubels een nieuwe look, dmv schuring en een kleurbeits naar wens! U kunt een afspraak maken en dan hopen wij u snel te mogen begroeten..

Missie: Hét adres voor gezellig wonen en werken…..Wij leveren maatwerk voor al uw meubels, binnen en buiten! Voor een zeer scherpe prijs!

Chat openen